Bedrijfs_opleiding_

Bedrijfsopleiding

Bedrijfs opleiding

Opleidingsseminarie : Communicatie & Relaxatie

"PWA-Dienstencheques (overheidsgesubsidieerd seminarie)"

Vaak willen we als mens iets verwoorden doch moeten we vaststellen dat we een totaal andere reactie ontvangen dan deze welke we hadden verwacht. De boodschap werd totaal anders geïnterpreteerd dan we aanvankelijk bedoelden.

Dit gegeven speelt ook wanneer we zelf een boodschap ontvangen. Kunnen we objectief naar de ander luisteren zonder onszelf te verliezen in schuld, schaamte of andere negatieve emoties? Vaak is het “binnen in onszelf kijken” de ontbrekende sleutel naar succesvolle communicatie!

 

Opleidingsseminarie : Prima…zoals je bent!

 

Zelfvertrouwen hebben is vertrouwen op je eigen mogelijkheden, vertrouwen hebben in je eigen kunnen, geloven in jezelf en in je eigenwaarde.

Zelfvertrouwen -vertrouwen in het zelf- is een uiterst positieve kracht die opborrelt vanuit het diepste van jezelf en die zich weerspiegelt in alles wat je bent en alles wat je doet. Het zijn de lichtjes in je ogen, de veerkracht om keer op keer weer overeind te krabbelen, je charismatische uitstraling en de degelijkheid in alles wat je doet.

Iedereen wordt geboren met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Doorheen ons leven kunnen bepaalde ervaringen er echter voor zorgen dat er flink geknabbeld wordt aan dit zelfvertrouwen. Angstige gedachten steken dan steeds vaker de kop op en voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal.

 

Opleidingsseminarie : IN BALANS

 

Energie…de hele wereld draait er rond. Zonder energie kunnen we niets verwezenlijken, krijgen we niets in gang!

We staan er vaak niet bij stil maar het eerste werktuig waarmee alles begint en eindigt is ons eigen lichaam! Of je nu fysieke arbeid verricht of geestelijk inspannende taken uitvoert één ding is zeker, zonder die broodnodige energie kan je nooit een kwaliteitsvolle prestatie neerzetten.

 

 

 

 

Locatie Eigen gekozen locatie of onze locatie te Mol. Kosten voor eigen locatie zijn niet inbegrepen
Thema Voor meer info zie op de betreffende seminariepagina
Groepsprijs Voor meer info zie op de betreffende seminariepagina

Vervoersonkosten 0.35 €/km

Wij voorzien zelf een beamer, projectiescherm, schrijfmapjes + papier. Deze zijn inbegrepen in de cursusprijs.