Cursus_sen_

Cursussen

Controleer je gedachten controleer je leven (deel 1)

Theoretische basiscursus: 3 lessen

"Hoe ons leven er vandaag uitziet is afhankelijk van de gedachten die wij in het verleden hebben “gedacht”. Vaak beseffen we niet eens hoe negatief onze gedachten zijn. Ze malen de hele dag op de achtergrond door ons hoofd en zijn stilletjes aan een tweede natuur geworden."Gerd Bergmans

Deze theoretische cursus geeft je inzicht in hoe onze geest werkt. Eens je dit weet kan je aan de slag gaan om controle te krijgen over je (geest) gedachten. Je leert je “verborgen gedachten” (onderbewustzijn) te herkennen en om te vormen. Zodra je controle hebt over je gedachten, heb je controle over je leven!

Gedurende 3 lessen kom je te weten dat er eigenlijk 2 “zelven” in jou huizen. Je zou het kunnen vergelijken met het engeltje en het duiveltje in jezelf!

In deze drie lessen tracht ik duidelijk te maken wie wie is en hoe deze 2 “entiteiten” aanvoelen, welke “eigenschappen” ze hebben en hoe ze jouw leven beïnvloeden.

Verder kom je te weten hoe jouw geest werkt en welke rol emoties daarin spelen.

Ik leg je uit aan de hand van mijn theoretisch concept hoe depressies, burn out, uitstelgedrag, verliefdheid…ontstaan. Wie heeft de touwtjes van jouw leven meestal in de hand. In deze lessen verwijs ik naar kennis uit de kwantumfysica en uit de psychologie. Ik verwijs naar uitspraken vanuit de filosofie en de godsdienst en ik tracht deze allen te verenigen binnen 1 geheel.

Via de spiegeloefening krijg je inzicht waarom je uiterlijke omstandigheden meestal niet kan veranderen. Je krijgt inzicht dat elk probleem begint met een innerlijk conflict. Zodra dit conflict is opgelost verdwijnt het probleem binnen de kortste keren uit je leven!

Praktische info

Indien de cursus op een andere locatie wordt gegeven worden de kosten van verplaatsing + de kostprijs van locatie verrekend onder de deelnemende cursisten
Aantal 3 lessen
Duur 2 uur
Plaats Martelarenstraat 59, 2400 Mol
Prijs 150,00 EUR BTW excl.