Cursus_sen_

Cursussen

Controleer je gedachten controleer je leven (deel 2)

Praktische vervolgcursus: 6 lessen

Gedurende 6 weken gaan we stap voor stap op zoek naar die dingen in ons leven die ons belemmeren om gelukkig en succesvol te zijn. We gaan op zoek naar ons ego, dat stemmetje in onszelf dat ons voortdurend zegt hoe we moeten leven en dat onze eigen keuzes opzij schuift. Via oefeningen en door onderlinge communicatie komen we tot een dieper besef dat elk probleem in je leven uiteindelijk begint bij jezelf. Herkenning is de eerste stap. Maar daar blijven we niet bij.

Afhankelijk van jouw situatie krijg je een wekelijks “huiswerk” mee zodat je die week kan oefenen om te werken aan jouw persoonlijke blokkades. Onze ervaring leert dat deelnemende cursisten gedurende deze 6 weken enorm evolueren tot een bewuster, sterker, zelfstandiger en gelukkiger mens. Dingen vallen langzaamaan op hun plaats. Inzicht in jezelf geeft je de kracht om je oude gewoontepatroon te doorbreken en je vleugels uit te slaan!

Wie de basiscursus heeft doorlopen kan zich verder verdiepen in de studie van zijn/haar persoonlijke problematiek.

Door oefeningen en onderlinge communicatie die volgens een gestructureerd plan verlopen word je doorheen een proces geleid van beginpunt (waar sta ik) naar eindpunt (waar wil ik heen).

Je krijgt inzicht in onderbewuste patronen die jou weerhouden van je einddoel. Vaak is het ook zo dat je bij anderen patronen ontdekt die ook bij jou spelen. Zo wordt het onderling delen van problemen uiteindelijk een boeiend gegeven dat voor elke deelnemer verrijkend werkt.

Vaak zal ik teruggrijpen naar kerngedachten uit de basiscursus zodat deze verankerd geraken in je denken. Op die manier leer je zelf probleemsituaties aan te pakken en op te lossen.

Het is mijn bedoeling om mensen zo snel mogelijk op de been te zetten om de theorie in hun eigen leven te kunnen integreren en toepassen. Op die manier bepaal jij zelf de kwaliteit van je leven!

Praktische info

Om een maximaal rendement te garanderen worden de groepen beperkt tot max. 6 personen.
Indien de cursus op een andere locatie wordt gegeven worden de kosten van verplaatsing + de kostprijs van locatie verrekend onder de deelnemende cursisten
Aantal 6 lessen
Duur 2 uur
Plaats Martelarenstraat 59, 2400 Mol
Prijs 295,00 EUR BTW excl.